Slik oppgraderer du en tidligere versjon av programmet

Hvis det allerede finnes en tidligere versjon av Kaspersky VPN Secure Connection på datamaskinen, kan du oppdatere til den nyeste versjonen av programmet.

Slik oppgraderer du programmet:

ved å starte installasjonen av en nyere versjon av programmet.

Hvis du har et aktivt abonnement for en tidligere versjon av Kaspersky VPN Secure Connection, trenger du ikke å aktivere programmet. Installasjonsveiviseren vil automatisk hente inn informasjon om abonnementet for den forrige versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection og bruke den ved installasjon av den nye versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection.

Ved oppdatering av programmet til en nyere versjon, viser programmet et vindu med informasjon om nye funksjoner og forbedringer i den nye versjonen eller viktige nyheter.

En etablert sikker tilkobling vil bli avbrutt mens programmet oppgraderes.